Som Formació online

Càpsules formatives en Blockchain, NFT’s, Smart Contracts i De...

Inici

15

Setembre

2023

Final

15

Novembre

2023

Hores

10

0€
Inscripció

Objectius del curs

Adquirir durant 10h de manera dinàmica, tutoritzada, al teu ritme i amb test autoevaluables, els conceptes bàsics de la blockchain, com funcionen els seus procesos de consens, què es un Token, un NFT o les lleis que apliquen fins avui. 


Dirigit a

Aquest curs de 10h de duració i en format de càpsules formatives està dirigit a una àmplia audiència amb diversos perfils i interessos. Està especialment dissenyat per ser accessible i enriquidor per a persones que no tenen coneixements i volen aprendre al seu ritme. Els destinataris principals inclouen:

 

1. Principiants: Si mai no has tingut contacte amb la tecnologia blockchain, NFTs, els protocols de consens o les lleis que apliquen, però t'intriga aprendre sobre aquestes innovadores tecnologies, aquest curs és perfecte per a tu. Et proporcionarà una introducció clara i entenedora a cadascun d'aquests conceptes.

 

2. Professionals interessats en tecnologia: Si treballes en qualsevol sector i desitges entendre a nivell global com la tecnologia blockchain està transformant la manera com fem negocis i fem servir dades, aquest curs et brindarà una visió general i exemples concrets.

 

3. Estudiants i acadèmics: Si estàs estudiant tecnologia, ciències de la computació, dret, economia, negocis o qualsevol altra disciplina relacionada, aquest curs et proporcionarà una base en els conceptes clau de blockchain, NFTs, legalitat o protocols de consens.

 

4. Qualsevol persona interessada en la tecnologia i el seu impacte a la societat: Si tens curiositat per aprendre sobre les últimes tendències tecnològiques i com estan canviant la manera com interactuem amb el món digital, aquest curs et permetrà endinsar-te en aquests temes de manera clara i accessible.

 


Inici

15

Setembre

2023

Final

15

Novembre

2023

Hores

10

0 €
Inscriu-te a aquest curs
|

Tens algun dubte?

934169300

sol·licita més informació

Vull rebre informació de les convocatòries

Enviar


Categories
Contacte

Direcció de contacte

Telèfon: 934169300

Email: academia@cbcat.io